Tri novosadske škole dobijaju novu javnu rasvetu

Tri novosadske škole dobijaju novu javnu rasvetu

Nabavka i ugradnja nove javne rasvete u tri škole u Novom Sadu koštaće Gradsku upravu za građevinsko zemljište i investicije nešto više od 13,6 miliona dinara, s PDV-om, a ugovor je zaključen s novosadskim firmama "Invest-inženjering" i "AB & CO Geosystems".

Reč je o osnovnim školama "Vuk Кaradžić" i "Ivan Gundulić", kao i srednjoj "Svetozar Miletić", a radovi bi trebalo da budu završeni najkasnije za četiri meseca, odnosno 120 kalendarskih dana, prenosi "Dnevnik". 

Projektom, koji je uradila firma "ETG inženjering" iz Bačke Palanke, predviđene su ukupno 52 LED svetiljke na 40 čeličnih stubova. 

U Osnovnoj školi "Vuk Кaradžić" na Salajci planirano je deset projektora s po 80 LED-izvora, kao i 17 svetiljki, koji će biti montirani na 21 stub visine pet i deset metara.  Četiri projektora i devet svetiljki biće montirano na 11 stubova, visine pet i deset metara, u OŠ "Ivan Gundulić" na Podbari, dok je u Srednjoj školi "Svetozar Miletić" na osam čeličnih stubova planirano osam projektora i četiri svetiljke, piše "Dnevnik".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan