Tridesetogodišnji Novosađanin ranjen u diskoteci u Tivtu

Tridesetogodišnji Novosađanin ranjen u diskoteci u Tivtu

Tivatska policija uhapsila je J.M. (29) iz Vrbasa, koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbeđenja u noćnom klubu "Win". U pucnjavi je povređen i tridesetogodišnji S.A. iz Novog Sada.

On je ranjen vatrenim oružjem i sa prostrelnom ranom glave je hospitalizovan u risanskoj bolnici. Njegovo stanje ja stabilno, kao i pripadnika obezbeđenja diskoteke B.V. (30) koji je u obračunu u kome je učestvovalo više lica zadobio teže fizičke povrede, javlja Radio Tivat, a prenosi Mondo.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog tivatskog medija, obračunu gostiju sa obezbeđenjem prethodila je svađa devojaka sa kojima su došli u diskoteku sa drugim devojkama.

Nakon ovog incidenta, obezbeđenje "Wina" je mladiće iz Vrbasa i Novog Sada sa devojkama izbacilo iz objekta. Oni su pretili da će se vratiti i obračunati sa njima što su i uradili oko 2 sata ujutro. Tada su, kako piše Radio Tivat, sa velikim čekićem i šipkama napali pripadnike obezbeđenja na ulazu objekta i savladali ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od gostiju je čekićem udario u glavu pripadnika obezbeđenja B.V. a tokom nastavka obračuna u samom objektu došlo je do upotrebe vatrenog oružja i ranjen je Novosađanin S.A.

Istragu o njegovom ranjavanju vodi Više državno tužilaštvo, dok Osnovno državno tužilaštvo istražuje uzroke i posledice fizičkog obračuna gostiju i obezbeđenja "Wina".

Nezvanično, mladići iz Vrbasa i Novog Sada koji su učestvovali u okršaju ne vode se u krivičnoj evidenciji.

Pripadnici tivatske policije od sinoć kontrolišu sve putne pravce u gradu na osnovu indikacija da je u tuči učestvovalo još lica, prenosi Mondo.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan