Turistička organizacija Novog Sada predstavila ponudu Grada na  Međunarodnom sajmu turizma

Turistička organizacija Novog Sada predstavila ponudu Grada na Međunarodnom sajmu turizma

Na 52. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u periodu od 3. do 5. oktobra 2019. godine na Novosadskom sajmu, Turistička organizacija Grada Novog Sada predstavila je turističku ponudu Novog Sada i okoline.

Ponuda Turističke organizacije Grada Novog Sada, promocija Novog Sada i okoline obuhvatiće brojne manifestacije i događaje, programe kulturnih ustanova i smeštajnih kapaciteta.

Novi Sad kao city break destinacija pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih turisti uvek žele da se vrate u naš grad


Pored Turističke organizacije Grada Novog Sada, na štandu će se predstaviti i organizacija OPENS, programom koji je namenjen mlađoj populaciji, s obzirom na to da je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu.

U toku sajma predstavnici TONS-a imaće brojne susrete sa turoperatorima iz inostranstva, predstavnicima sektora turizma, kao i predsednicom svetske federacije turističkih vodiča i  uzeti učešće na seminarima i skupovima koji će se održati tokom sajamske manifestacije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan