TV ekipe opsedaju misteriozni limanski krst

TV ekipe opsedaju misteriozni limanski krst

Krst koji je već danima uznemirava žitelje Balzakove ulice na Limanu još uvek nije uklonjen. Ali, nakon što je juče naš portal objavio ovu priču, danas ga opsedaju TV ekipe.

Kako nam kažu stanovnici ovog dela Limana, danas su već bile ekipe Radio televizije Vojvodine i Televizije B92. Podsetimo, bestonski krst je pre nekoliko dana osvanuo ispred zgrade broj 18. Građani sun am rekli da se osećaju neprijatno kada prođu pored krsta, jer ne znaju ko ga je i sa kakvom namerom tu ostavio, a nagađanja idu od okultizma do neslane šale.

U pokušaju da juče dođemo do odgovora u preduzeća „Čistoća” su nam rekli da betonski krst ne spada u kućni otpad, i da zbog toga nije ni uklonjen.

- Takvi predmeti tretiraju se kao divlja deponija. Zbog toga moramo da dobijemo nalog Komunalne inspekcije i tek onda izlazimo na teren. Čim stigne nalog mi ćemo krst ukloniti – objasnila nam je portparolka „Čistoće” Sofija Mitrović.

U Komunalnoj inspekciji su nam juče rekli da se najverovatnije radi o odlomljenom delu bandere koji samo liči na krst, ali to nije.

- Nalog za odnošenje tog predmeta što pre će biti prosleđen „Čistoći”, obećano nam je juče u Komunalnoj inspekciji.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan