U Aleji Mike Antića otvoreno dečije igralište - poklon Imleka

U Aleji Mike Antića otvoreno dečije igralište - poklon Imleka

U okviru velike društveno-odgovorne akcije kompanije "Imlek", "Moja Kravica - Rasti srećno", danas je otvoreno još jedno dečije igralište, ovog puta u Novom Sadu u Aleji Mike Antića. Vrpcu su presekli pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović i direktor marketinga kompanije "Imlek" Slobodan Srećković.

Izgradnjom igrališta Imlek se potrudio da najmlađim stanovnicima Novog Sada obezbedi što lepše okruženje za igru. Novo „Moja Kravica“ igralište u Aleji Mike Antića opremljeno je da odgovori na različite potrebe mališana svih uzrasta, koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke u toku odrastanja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što baš u Novom Sadu nastavljamo sa ovom društveno odgovornom akcijom, u okviru koje otvaramo još jedno igralište. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo radosno odrastanje deci širom Srbije. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju dečijih igrališta i u drugim gradovima tokom ove godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih.“, izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga kompanije Imlek.

„Radujemo se što je kompanija Imlek prepoznala potrebu da se našim najmlađim sugrađanima omogući da uz igru prožive najlepše doba svog života - zdravo i srećno detinjstvo. Ispred grada Novog Sada, zahvaljujem se kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu, koje će usrećiti mnoge mališane, jer oni predstavljaju naše najveće blago i budućnost.“, rekao je Miloš Vučević, gradonačenik Novog Sada

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan