U junu počinju s radom otvoreni bazeni na Spensu i Sajmištu, pripreme su u toku

U junu počinju s radom otvoreni bazeni na Spensu i Sajmištu, pripreme su u toku

Iz JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" javljaju da su u toku pripreme za početak nove sezone kupanja na otvorenom bazenu Spensa i kompleksu otvorenih bazena SC "Sajmište".

Izvršene su sve neophodne standardne procedure, koje se primenjuju pre svake sezone i doneta su dokumenta o Utvrđivanju ispunjenosti propisanih uslova za otvaranje i početak rada otvorenih bazena za ovu sezonu, kao i Odluka o načinu rada bazena za leto 2021. godine.

Početak letnje sezone i početak rada otvorenih bazena SC "Sajmište" planira se u periodu od 11. do 15. juna, a otvorenog bazena uz objekat Spensa – od 4. do 8. juna, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera predostrožnosti i zaštite.

Ovih dana se realizuju neophodni tehnički pregledi, provere ispravnosti pločica i instalacija, nakon čega će početi punjenje otvorenog bazena na obe lokacije.

Navedeno predstavlja standardnu proceduru, koja se primenjuje godinama unazad, pre početka svake nove sezone kupanja na otvorenim bazenima – napominju iz JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina"

U skladu sa članom 26. Odluke o obavljanju komunalne delatnosti održavanje javnih zelenih površina pozvana je nadležna komisija da izvrši pregled bazena na SC "Sajmište" i otvorenog bazena Spensa i sačini izveštaj o ispunjenosti propisanih uslova za otvaranje i početak rada pomenutih bazena.

Kada se završi ovogodišnja letnja sezona, na otvorenim bazenima Spensa biće realizovana sanacija plaže otvorenog bazena sa tribinskim prostorom, saopštavaju iz JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina".

Podsećamo, pre nekoliko dana, Demokratska stranka je obavestila javnost da je otvoreni bazen na Spensu "zapušten i devastiran", a još uvek se nije stišala ni afera oko rekonstrukcije zatvorenog bazena u ovom sportskom i poslovnom centru.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Alek

  pre 1142 dana i 10 sati

  Jun je.

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Olivera Popov

  pre 1122 dana i 5 sati

  Higijena na bazenu Sajmiste je ispod svakog nivoa, oko malog bazena se oseca smrad mokrace. Podovi toaleta, kabina za presvlacenje su strasno prljavi, niti jednom niko nije prosao zogerom i dezinfekcionim sredstvom da ocisti taj prostor. Radnika ima, ali citaju poruke na telefonima i medjusobno pricaju. Dezo barijera prljava. Svi uslovi su odlicni i toaleti i kabine i ormarici ali higijena ocajno. U poredjenju sa banjom u Madjarskoj Morohalom nebo i zemlja.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Preporuke

  pre 1122 dana i 1 sat

  Za Vrdnik sve preporuke. Najekonomičnije je uzeti prenoćište sa doručkom - švedski sto i ići dva dana na dva bazena.
  Novi Sad bi trebao sponzorisati linijske taksije prema Vrdniku u letnjoj sezoni.
  Probajte i uverite se u sve prednosti i cene.

  Oceni komentar:
  0
  0