U sredu dodela sertifikata za polaznike Žan Mone modula

U sredu dodela sertifikata za polaznike Žan Mone modula

Svečana dodela sertifikata u okviru Žan Mone modula "Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji" biće održana u sredu, 14. juna na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, Cvećarska 2, u učionici 3 sa početkom u 11 časova.

Drugi ciklus predavanja, koji je održao rukovodilac projekta prof. dr Vladimir Medović, prevashodno su bila usmerena na bolje razumevanje procesa pristupanja Srbije Evropskoj uniji i uticaj tog procesa na različite oblasti društvenog i ekonomskog života.

Као rezultat predavanja, polaznici su osposobljeni da kompetentno raspravljaju o procesu koji је direktno ili indirektno povezan sa pristupanjem Srbije Evropskoj uniji.

Žan Mone je akcija u okviru Erasmus+ programa počev od 2014. godine, a koja je dizajnirana sa ciljem da promoviše izvrsnost u nastavi i istraživanju u oblasti studija Evropske unije širom sveta. Ova akcija podstiče i dijalog između akademskog sveta i sveta politike sa ciljem unapređenja upravljanja politikama Evropske unije.

Žan Mone modul je kratak nastavni program (ili kurs) u oblasti studija Evropske unije na visokoškolskoj ustanovi u trajanju od tri godine. Moduli mogu biti koncentrisani na jednu specifičnu disciplinu u Evropskim studijama ili mogu imati multidisciplinarni pristup u kom slučaju će zahtevati akademsku saradnju nekoliko profesora i stručnjaka.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan