U subotu Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu

U subotu Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom fakultetu će se održati Dan otvorenih vrata u subotu, 25. marta, od 10 do 13 časova.

Tokom ovog dana posetiocima će biti predstavljeni studijski programi, a posebno dva novoakreditovana programa na koja je 2022. godine upisana prva generacija studenata: Italijanski jezik, književnost i kultura i Španski jezik, književnost i kultura.

Pored toga što će budući studenti moći da saznaju sve što ih zanima o studijskim programima na osnovim studijama i intelektualno-tehničkim kapacitetima Fakulteta potrebnim za njihovu realizaciju, moći će i da se raspitaju i o detaljima vezanim za prijemne ispite, budući da ima dosta učenika koji su svoju odluku o budućem zanimanju već doneli. U razgovoru sa aktivnim studentima moći će da saznaju više o čarima i izazovima studiranja, ali o studentskom životu uopšte.

Događaj je koncipiran tako da ima dva dela. Prvi, tzv. "sajamski" će se odvijati u ulaznom holu i celom prizemlju, kao i na mezaninu, a deo sa pojedinačnim predstavljanjem studijskih programa i simulacijom prijemnog ispita će se odvijati uporedo u seminarskim bibliotekama i učionicama.

Više informacija o svemu možete pronaći na internet stranama fakulteta.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Ljmbzd

    pre 373 dana i 10 sati

    Da li će do tada pregledati ispitne zadatke iz februarskog i martovskog ispitnog roka?

    Oceni komentar:
    0
    5
  • Nikola Kolarov

    pre 372 dana i 19 sati

    Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam jedan od predstavnika prve generacije studenata i želim mnogo sreće na prijemnom ispitu budućim kolegama!

    Oceni komentar:
    0
    3