UBISTVO U BRAĆE DRONJAK: Pronađene dve čaure i upućene na DNK analizu

UBISTVO U BRAĆE DRONJAK: Pronađene dve čaure i upućene na DNK analizu

Policija i dalje intenzivno traga za egzekutorom Banjalučanina Željka Bulatovića, koji je ubijen u Novom Sadu.

Njega su u ponedeljak uveče, ispred zgrade u Ulici braće Dronjak na Novom naselju, pogodila dva metka, jedan u glavu a drugi u ruku, a inspektori su na parkingu ispred zgrade sa brojem sedam, gde je ubijen, pronašli dve čaure.

O kom kalibru oružja je reč, za sad niko ne želi da otkriva, jer su, kako saznaju "Novosti", čaure s mesta krvavog zločina upućene na DNK analizu. Nakon toga će uslediti i ostala veštačenja.

Inspektori novosadske policije intenzivno tragaju za egzekutorom koji je pucao u Željka Bulatovića te večeri, a u tome bi trebalo da im pomogne i snimak sa video-nadzora jednog lokala u toj ulici, navodi beogradski dnevni list.

– Proveravaju se svaki detalj i informacija. Iste večeri su obavljeni razgovori sa nekoliko osoba, koje bi eventualno mogle imati neka saznanja –  izjalvljuje za "Novosti" izvor blizak istrazi

Motiv ove surove likvidacije zasad nije poznat, a u javnosti se, međutim, i dalje spekuliše da je Bulatovićeva likvidacija zapravo opomena njegovom sinu Aleksandru Bulatoviću, s obzirom na činjenicu da će mu u Okružnom sudu u Banjaluci 13. septembra, na ponovljenom suđenju, biti izrečena presuda za ubistvo Miroslava Lazarevića pre tri godine, prenose "Novosti".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan