UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji đaci i ove godine na bilbordima u NS i šest okolnih opština

UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji đaci i ove godine na bilbordima u NS i šest okolnih opština

U okviru projekta "Učim + Znam = Vredim", koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, i ove godine će se na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, naći fotografije najboljih učenika. 

Kako saopštavaju organizatori, ove godine prijavljen je rekordan broj kandidata, pa je tako na ovogodišnji konkurs samo u Novom Sadu stiglo 100 prijava iz osnovnih i srednjih škola, što govori da je minula školska godina bila uspešna i da je veliki broj đaka osvajao nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Udruženje za promociju društvene odgovornosti projekat “Učim + Znam = Vredim” organizuje četvrtu godinu za redom u Novom Sadu, a vremenom su se priključile opštine Sremski Кarlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin, pa su i ove godine ove lokalne samouprave deo ovog projekta.U prethodne tri godine na bilbordima je predstavljen uspeh više stotina učenika koji su postigli izuzetne rezultate na državnim ali i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti. Svoje mesto zaslužili su horovi, učenički timovi i đaci koji su uspehe ostvarili na pojedinačnim takmičenjima.

Pred žirijem je težak zadatak da od pristiglih prijava iz osnovih i srednjih stručnih škola kao i gimnazija odabere najbolje od najboljih, nakon čega sledi fotografisanje najuspešnijih učenika. Bilborde sa fotografijama najboljih učenika i kao i prethodnih godina gledaćemo sredinom jeseni.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan