UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji novosadski đaci na bilbordima širom grada (FOTO)

UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji novosadski đaci na bilbordima širom grada (FOTO)

Na 20 bilborda širom grada danas su postavljene fotografije na kojima je prikazano oko stotinu i dvadeset najboljih đaka u Novom Sadu, čime je, drugu godinu zaredom, realizovan projekat "Učim + Znam = Vredim", pokrenut od strane Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

Na bilbordima se nalaze fotografije dva hora, dva učenička tima i đaka koji su ostvarili uspeh na pojedinačnim državnim i međunarodnim takmičenjima.

Ove godine pozivu organizatora projekta odazvalo se 14 škola s teritorije Novog Sada, tako da se na bilbordima nalaze fotografije đaka iz sedam osnovnih i sedam srednjih škola.

Kako se navodi u saopštenju koje je ovim povodom izdalo udruženje, fotografije učenika Nikole Spasića, Maje Varga i Alekse Žigića, po drugi put nalaze na bilbordima, odnosno da su oni svojim rezultatima zaslužili da se i prošle i ove godine nađu na bilbordima.

- Udruženje za promociju društvene odgovornosti pokrenulo je ovu akciju sa ciljem da, uz podršku Pokrajinske vlade i lokalnih samouprava u mestima gde se projekat realizuje, podstaknemo pozitivne društvene vrednosti i ohrabrimo najbolje i najmlađe među nama da budu aktivni učesnici ove kampanje – kaže se u saopštenju.

Foto: Facebook/Učim + Znam = Vredim

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan