Univerexport dobio priznanje za najbolju trgovinsku robnu marku

Univerexport dobio priznanje za najbolju trgovinsku robnu marku

Kompanija Univerexport ponosni je vlasnik priznanja "Top Serbian Brands 2018". U kategoriji Najbolji brend široke potrošnje – trgovinska robna marka, "BašBaš" je osvojio sve simpatije žirija i građana Srbije koji su prepoznali kvalitet kao osnovno obeležje Univerexportove robne marke.

Samo priznanje deo je velike ankete sprovedene tokom februara i marta u 16 velikih gradova u Srbiji, a poverenje, poznatost brenda, kvalitet samih proizvoda odlučivali su o konačnom izboru najboljih brendova Srbije.

– Priznanje za najbolju robnu marku potvrda je svega onog što smo činili tokom prethodnih godina. Kao vetar u leđa i dodatni podsticaj za dalji rast i razvoj u segmentu privatne robne marke, ova nagrada daje sigurnost da smo na pravom putu. Čast je biti među ostalim kompanijama, nosiocima priznanja u drugim kategorijama – poručuju iz kompanije Univerexport.

Univerexport je najveći domaći maloprodajni lanac, koji višedecenijsko poslovanje duguje vernosti potrošača koji uvek mogu biti sigurni u kvalitet onoga što kupuju u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i Beograda i blizu 150 prodavnica. Pored razvoja robne marke, Univerexport uspešno posluje i u segmentu organske proizvodnje, kao i vrhunske mesne prerade i svežeg mesa sa sopstvene farme AD Bačka.


PR tekst

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan