Uskoro kreće novi ciklus prolećnih "Cvetnih pijaca"

Uskoro kreće novi ciklus prolećnih "Cvetnih pijaca"

Nakon uspešno realizovanog 28. "Novosadskog proleća", novosadski Pokret gorana najavljuje novu manifestaciju u oketna pijaviru Spensa.

Uskoro počinje prolećni ciklus "Cvetnih pijaca", koje Pokret gorana Novog Sada organizuje već četrnaestu godinu zaredom, sa ciljem da svi Novosađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova. "Cvetne pijace" se održavaju petkom i subotom na platou ispred SPC "Vojvodina".

I ovog puta "Cvetne pijace" će imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.Prva ovogodišnja  "Cvetna pijaca" održaće se 13. i 14. aprila, a potom svakog narednog petka i subote sve do 19. maja.  

- Cilj naših manifestacija je takođe i ekološka edukacija građana svih uzrasta kroz razne akcije i radionice koje su deo programa manifestacija. I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca – poručuje se u pozivu Pokreta gorana Novog Sada.

Oceni vest:
9
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan