Uskoro se očekuje kraj radova na delu glavnog puta kroz Sremske Karlovce

Uskoro se očekuje kraj radova na delu glavnog puta kroz Sremske Karlovce

Do kraja meseca trebalo bi da bude završena obnova zatvorenog dela glavnog puta kroz Sremske Karlovce, nakon čega se očekuje početak radova na delu od Zanoša do Petrovaradinske ulice.

Iz "Puteva Srbije" su za portal 021.rs dodali i da bi celokupna trasa trebalo da bude završena do 6. novembra, ukoliko vremenski i drugi uslovi to dozvole.

Obnova 4,2 kilometra puta izvodi u četiri faze, a trenutno se rade faze dva, tri i četiri.

Izvršeni su radovi na rušenju kolovozne konstrukcije i nasipanju sloja drobljenog kamena od Petrovaradinske do ulice Mitropolita Stratimirovića. Trenutno se vrši nasipanje drobljenog kamena nakon čega će se pristupiti izradi asfaltnih slojeva – objasnili su iz "Puteva Srbije".

Rekli su i da četvrta faza podrazumeva nasipanje drobljenog kamena i asfalta na deonici od ulice Mitropolita Stratimirovića do kraja trase.

Do kraja meseca se očekuje završetak ovih radova, nakon čega će se otpočeti radovi na prvoj fazi, odnosno na deonici od Zanoša do ulaza u Petrovaradinsku ulicu – naveli su iz ovog preduzeća za 021.rs.

Nakon početka radova, puštanje saobraćaja biće naizmenično.

Podsetimo, glavni put kroz Sremske Karlovce zatvoren je početkom septembra kada je rečeno da će biti otvoren 10. oktobra. Rok za završetak potom je pomeren za mesec dana kasnije, za šta iz "Puteva Srbije" nisu naveli razlog.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan