Uskrs sa Zecom Petrom u bioskopu Cineplexx Promenada

Uskrs sa Zecom Petrom u bioskopu Cineplexx Promenada

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada bioskopa doskakutaće simpatični Zec Petar i njegova družina i to po sjajnoj ceni ulaznice od 250 dinara. Od 29. aprila pogledajte reprizno priču o nevaljalom zecu koji nas je pre tri godine nasmejao do suza i prikovao za sedišta. Ulaznice po ceni od 250 dinara u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS. 

Animirano-igrani film "Zec Petar", sinhronizovan na srpski jezik, priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što on i cela njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe.

Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice i sve do opasnih ulica grada i nazad. Ali, na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica. Praznici su prilika za kvalitetno provedeno vreme sa porodicom, a bioskop Cineplexx Promenada nudi tematsku zabavu na velikom platnu koja se ne propušta. Ulaznice po ceni od 250 dinara u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS
 

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja zarazne bolesti Kovid-19. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan