"Uzmi račun i pobedi": Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u Novom Sadu i Beogradu

"Uzmi račun i pobedi": Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u Novom Sadu i Beogradu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je u Gradskoj kući u Novom Sadu potpisao ugovore sa dobitnicima stanova iz trećeg izvlačenja drugog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Događaju su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor Direkcije za imovinu Jovan Vorkapić.

- Plaćanjem poreza i uzimanjem računa punimo budžet naše države, za dobrobit svih nas, i naše dece. Na taj način obezbeđujemo sredstva za ulaganje u škole, bolnice, vrtiće, puteve, javnu rasvetu, kulturne i sportske manifestacije – naglasio je, uz čestitke dobitnicima, gradonačelnik Vučević.

Ministar Zoran Đorđević pozvao je građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri.

- Vlada želi da unapredi položaj građana i da im približi koliko je značajna borba protiv sive ekonomije na putu ka modernoj i bogatoj Srbiji koja brine o svim svojim građanima – rekao je Đorđević.

Srećni dobitnici zahvalili su se Vladi Republike Srbije na vrednim nagradama. Novosađanin Nemanja Radović dobio je stan u izgradnji površine 54m2 u naselјu Zemunske kapije u Beogradu, a Jasna Kucurski iz Turije, stan površine 116m2 u Ulici Boška Petrovića broj 3 u Novom Sadu.

Nagradna igra ''Uzmi račun i pobedi 2018'' završava se u subotu 28. aprila, a u poslednjem javnom izvlačenju, u direktnom prenosu u 17.30 časova na RTS-u, biće dodelјeno 36 nagrada – 10 robnih vaučera ''Gomeks'' u vrednosti od 60 000 dinara, 10 robnih vaučera ''Gorenje'', svaki u vrednosti 120 000 dinara, 10 robnih vaučera šoping centra ''Ušće'', svaki u vrednosti 120 000 dinara, 14 automobila ''Fiat 500 L Pop Star'' i dva stana u Beogradu. Prvi stan, površine 72m2 nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Mileve Marić Ajnštajn, dok je drugi najvrednija nagrada u čitavom ciklusu – stan u izgradnji u naselјu Beograd na vodi, površine 72m2.

Nagradna igra deo je edukativne kampanje u ''Godini borbe protiv sive ekonomije'' čiji je cilј podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan