Vanredni parlamentarni izbori najverovatnije u decembru

Vanredni parlamentarni izbori najverovatnije u decembru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da vanredni parlamentarni izbori budu održani u decembru, tvrdi za portal N1 izvor blizak rukovodstvu SNS, koji navodi da je informaciju o tome dobio dan pre nego što je deo opozicije istakao zahtev da novi izbori za poslanike budu do kraja godine.

Kako dalje navodi izvor N1, pripadnici SNS-a već su održali sastanke sa članstvom u više lokalnih odbora stranke, na kojima je tema bila upravo priprema za predstojeće izbore.

Takođe je naveo da naprednjaci trenutno vrše nezavisna istraživanja javnog mnjenja o tome kako stranka stoji na republičkom, ali i na lokalnom nivou.

Nije isključeno da u istom terminu budu održani i lokalni izbori u pojedinim gradovima i opštinama za koje se proceni da mogu da se dobiju, a možda čak i u svim. O tome će se odlučivati narednih dana, jer još ima dovoljno vremena da se ispoštuju zakonski rokovi za održavanje vanrednih izbora na lokalu do kraja godine – dodao je sagovornik portala N1.

Predstavnici opozicionih partija koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja" zaražili su u utorak hitno raspisivanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja godine, da bi, kako su naveli, opozicija kao svoj prvi korak nakon smene naprednjačkog režima ispunila zahteve građana.

Predsednik Srbije najavljivao je vanredne parlamentarne izbore više puta, pomerajući rok za njihovo održavanje. Krajem avgusta prvi put je pomenuta mogućnost da novo glasanje za republički parlament bude održano u toku tekuće godine.

Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • IZNOGUD

  pre 264 dana i 2 sata

  A ko drugi da dobije izbore ? Ovi koji su gubitnici ? Možda neko treći, ali se još nije pojavio

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Nema šanse da izađem

  pre 264 dana i 2 sata

  Stvar je u tome, da na izbore koji su pod kontrolom ove i ovakve vlasti ja ne izlazim.
  jer će oni uvek biti pobednici, prebacivanjem glasova administratorskom intervencijom u bazi podataka. Zahvaljujući softveru koji zbraja i prebacuje.
  Tek ako izbore organizuju Švajcarci, koji se od rođenja vaspitavaju da ne dozvole korupciju,
  i kontrolišu Švajcarci u potpunosti, verovao bih takvim izborima i izašao.
  Ova naša bagra... sve je to za mene organizovani kriminal, pod naslovom politike.

  Oceni komentar:
  0
  1