Velika humanitarna "Parfemska fešta" u subotu u "Cirkusu"

Velika humanitarna "Parfemska fešta" u subotu u "Cirkusu"

Humanitarna Fešta za Marušku Jukić, Parfemski bazar i koncert pop hora Radio.

Ljubitelji parfema, dobre muzike, ali i svi humani Novosađani pozvani su da u subotu, 13. aprila, od 17 sati dođu u zelenu baštu Cirkus Bara na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ilije Ognjanovića.

Organizatori naglašavaju da "fešta" nije samo prilika za zabavu, već i za pružanje pomoći maloj, ali hrabroj Maruški Jukić.

Maruški je potrebna pomoć za brojne terapije koje su joj neophodne, i zato će se na licu mesta prikupljati sredstva za njenu podršku. Detaljnije o njenoj borbi pročitajte na sajtu "Pokreni život" (⇐klikni).


Pored novčanih donacija, pozivamo sve koji žele da pomognu da doniraju neki dekant parfema. Ovi dekanti će biti unovčeni putem prodaje na grupi ili na samom događaju, a sav prihod će biti namenjen Maruški – poručuju i pozivaju na udruživanje snaga "kako bismo pružili podršku ovoj hrabroj devojčici".

Velika Parfemska Zabava

Planira se nezaboravno druženje koje počinje u 17 sati, uz aktivnosti poput mešanja parfema, razmene iskustava i utisaka, prodaje ili deljenja uzoraka parfema među entuzijastima, a posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa novim parfemskim ostvarenjima i kolegama iz ovog sveta.

Pop Hor Radio

U 20 sati će nastupiti Pop Hor Radio pod dirigentskom palicom Dušice Stojković, nakon čega će ona preuzeti ulogu DJ-a Ši Cu i uveseljavati nas svojim muzičkim izborom sve do kasnih večernjih sati.

– Ponesite sa sobom vaše omiljene parfeme i pridružite nam se na ovoj sjajnoj zabavi! Verujemo da biste mogli pronaći miris svoje životne priče baš ovde – poručuju organizatori događaja i unapred se zahvaljuju Novosađanima na podršci!

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan