VIDEO: Šerpe zvečale šesti put, građani negodovanjem ispratili vatromet pristalica vlasti

VIDEO: Šerpe zvečale šesti put, građani negodovanjem ispratili vatromet pristalica vlasti

I u petak, 1. maja, od 20.05 časova, sa novosadskih balkona i prozora održao se protest građana koji su duvanjem u pištaljke, lupanjem u šerpe, puštanjem muzike i uopšte, pravljenjem buke, iskazali nezadovoljstvo situacijom u zemlji.

Kako javljaju čitaoci, čini im se da su se aktivirale još neke komšije koje su do sada bile uspavane. 


Takođe, treći put za redom, oglasile su se i pristalice vlasti. Oko 20.30 su u centru grada i na uglu Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića zapalili vatromet. Stanovnici okolnih zgrada su negodovali, uzvratili lupom u šerpe i zvižducima. U nekim delovima grada sa razglasa je opet odzvanjalo snimljeno skandiranje "Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!" ali primetno tiše nego u sredu i u četvrtak, a mnogi sugrađani su odgovorili ponovnim lupanjem u šerpe i zviždanjem. 

video:novisad.com

Oceni vest:
5
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • a.c.a.b.

  pre 1390 dana i 14 sati

  Ne kapiram,kako vlast protestvuje kada je vec vlast?kontraprotest???Koji su zahtevi,ciljevi,protiv cega,koga?Protiv svojih gradjana?Protiv nas?Protiv sopstvene drzave i naroda??? Sta smo onda mi ako "oni" imaju dozvole za kretanje uz podrsku policije???I po kojem osnovu???Jel daa izazivaju nerede svojim huliganstvom pa cak izazovu i gradjanski rat???

  Oceni komentar:
  8
  13
 • DuDuBaravka

  pre 1390 dana i 13 sati

  Od čijih novaca se finansira vatromet, razglas i dnevnice onih retardiranih bizgova koji divljaju? Iz gradskog budžeta ili naš "dragi" gradonačelnik opet reketira investitore?

  Oceni komentar:
  9
  15
 • Dragan policajac

  pre 1390 dana i 5 sati

  Organizator- Željko Mitrović, tehnička podrška - Sky music , blagoslov - AV

  Oceni komentar:
  5
  9
 • Zora

  pre 1389 dana i 12 sati

  Totalne budale

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Iznogud

  pre 1388 dana i 19 sati

  Samo običan narod mora da se pridržava mera policijskog časa...ostsli ne...Mogu da prave vatromet, da se šećkaju...a i ovi drugi..da sede ispred skupštine , da se svadjaju sa penzionerima.....nema veze da li je policijski čas

  Oceni komentar:
  0
  1