Vikend je za kuvanje: Šta kada biste imali nekoga ko radi u kuhinji umesto vas?

Vikend je za kuvanje: Šta kada biste imali nekoga ko radi u kuhinji umesto vas?

Vaša stručna pomoć u kuhinji stiže iz Delimana.

Moćni kuhinjski Robot je izuzetno praktičan i vešt pomagač u izradi raznih delikatesa koje svi ovih dana spremamo i više nego inače.

Ako maštate da se porodično počastite finim američkim plačinkama ili drugim ukusnim zalogajem omiljenog delikatesa, a da pri tome ne potrošite pola dana na priremu i ne premorite se, kuhinjski robot  je saveznik koga tražite.

Delimano kuhinjiski robot je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, sa motorom od 1000w koji brzo i jednostavno muti bilo koje testo ili krem za kolače i to – bez i jedne grudvice.

Vaše je samo da smislite koje sastojke ćete da stavite u  omiljeno testo za kiflice, a Delimano kuhinjski Robot će da ga pripremi za vas. Ruke vam ostaju slobodne i čiste, a testo je svaki put glatko i ukusno.


Zahvaljujuci inovativnoj tehnologiji, mutilice robota dosežu do svakog dela posude, tako da neće biti neiskorišićenih sastojaka. Ono što je posebno praktično je činjenica da i kuhinja ostaje čista posle priprema hrane jer njegova činija od nerdjajućeg čelika ima
samostojeći zaštitni poklopac – kako se sadržaj ne bi rasipao sa strane.   

Sa šest različitih brzina i dodatnom funkcijom pulsnog rada – skratiće vreme potrebno za pripremu svih ukusnih đakonija. Uz ovog snažnog pomagača lako se pripremaju i razne Kreme i filovi. Baš sve što poželite – samo vaša mašta je granica.

Vreme je nešto čega svi imamo više ovih dana... Zašto da ga ne potrošite na pripremu hrane? Obradujte ukućane i uz Kitchen Robot bez napora pripremite sve što ste želeli, a niste stizali do sada. Delimano kuhinjski robot vam je na usluzi i prepoloviće  vreme za pripremu delikatesa, a vi uduplajte svoje vreme za uživanje!

Samo ovog vikenda – Delimano Kitchen Robot možete poručiti uz 25% popusta i besplatnu dostavu. Dupla ušteda za više slobodnog vremena i uživanje cele porodice dostupna Vam je klikom na: www.delimano.rs 


Promo tekst

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan