VIŠI SUD: Devet godina zatvora za ubistvo sustanara u Gospođincima

VIŠI SUD: Devet godina zatvora za ubistvo sustanara u Gospođincima

Sa 2,47 promila alkohola u organizmu optužena bila smanjeno uračunljiva.

Na devet godina zatvora juče je u novosadskom Višem sudu osuđena Jelena Ivanović (38), okrivljena da je nožem ubila Branislava Đorđevića, s kojim je stanovala u istoj kući u Gospođincima, javio je list "Dnevnik".

Njoj se optužnicom stavlja na teret da je 15. oktobra prošle godine, dva i po sata posle ponoći, u sobi, posle svađe, nanela fatalan ubod nožem u grudi čoveku s kojim je boravila na istoj adresi, u Svetosavskoj ulici.

Optužena za teško ubistvo i Đorđević, za koga je sud na kraju bio stanovišta da joj nije bio vanbračni suprug, bili su pijani kad se događaj desio, pa su veštaci pocenili da je s 2,47 promila alkohola u organizmu tom prilikom, bila smanjeno uračunljiva, prenosi novosadski dnevni list.

Suđenje pred većem kojem je predsedavala sudija Slobodanka Gutović juče je započeto dokaznim postupkom, saslušani su svedoci, sudski veštaci, iznete su završne reči, a istog dana objavljena je i presuda.

– Žao mi je što se to dogodilo i iskreno se kajem. Nikad nisam nikoga ubila. Bilo je u afektu – rekla je juče okrivljena u završnoj reči, a u opširnom izveštaju sa suđenja prenosi Sudska hronika lista "Dnevnik".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan