VIŠI SUD: Nastavljeno suđenje za ubistvo Aleksandra Roganovića u Veterniku

VIŠI SUD: Nastavljeno suđenje za ubistvo Aleksandra Roganovića u Veterniku

Pod pojačanim obezbeđenjem, u velikoj sali novosadskog Višeg suda juče je nastavljen je glavni pretres protiv Milivoja Vučkovića (21) iz Novog Sada, koji se tereti za ubistvo vršnjaka Aleksandra Roganovića iz Veternika, 2015. godine u sačekuši ispred njegove kuće.

Kako piše “Dnevnik”, saslušani su jedan svedok i predstavnik Centra za socijalni rad, dok se drugi svedok, Aleksandar Popović, nije pojavio, niti opravdao svoj nedolazak, zbog čega bi mogao da bude kažnjen sa 50.000 dinara.

Drugookrivljenom Jovanu Perišiću (22), kome se stavljaju na teret pokušaj ubistva i nelegalno nošenje oružja, sudi se u odsustvu jer je u bekstvu i za njim je raspisana crvena poternica. Neki mediji su spekulisali o tome da je on bar u jednom periodu posle zločina bio na Kosovu i Metohiji.

Svedok Nemanja I. izjavio je juče da je za Roganovićevo ubistvo saznao preko interneta. Tog dana je, kako je kazao, s društvom bio u jednom kafiću u Kosovskoj Mitrovici, a s njim je bio i Milivoje Vučković.

Da podsetimo, ubistvo se dogodilo 18. septembra 2015. godine u ulici Nova 101 u Veterniku, oko 1.40 sada. Pokojni Roganović našao se s dvojicom sada osumnjičenih mladića i oni su se tada posvađali. Nakon toga, Vučković je pucao u njega i oni su pobegli.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan