VIŠI SUD: Odloženo suđenje Borisu Radovanoviću Ginisu

VIŠI SUD: Odloženo suđenje Borisu Radovanoviću Ginisu

Novosađaninu Borisu Radovanoviću (48), zvanom Ginis, koji je u odsustvu osuđen na dve decenije zatvora zbog 30 pljački, uhapšenom krajem pretprošle godine u Solunu, juče je ponovo odloženo suđenje u novosadskom Višem sudu.

Kako prenosi "Dnevnik", ovog puta – za razliku od prethodnih roščišta u prvoj polovini ove godine, kad je optuženi kazao da se ne oseća dobro – glavni preteres je odložen jer se nije pojavio njegov branilac.

Okrivljeni  Boris Radovanović je juče, neočekivano, objasnio veću, kojem predsedava sudija Rade Кalajdžija, da je dosadašem advokatu otkazao punomoć pre desetak dana, te da će uskoro angažovati drugog, a nakon dogovora sa članovima svoje porodice. Za to je dobio rok od osam dana, nakon čega mu je najavljeno angažovanje branioca po službenoj dužnosti, piše "Dnevnik".

Naredni glavni pretres je zakazan za 9. oktobar, kada će se o njegovom dosadašnjem i aktuelnom zdravstvenom stanju izjasniti veštaci za sudsku medicinu i neuropsihijatriju, nakon čega bi okrivljeni trebalo, napokon, da iznese svoju odbranu, navodi novosadski dnevni list.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan