VIŠI SUD: Okrivljeni za ubistvo žene i bebe u Veterniku bio uračunljiv

VIŠI SUD: Okrivljeni za ubistvo žene i bebe u Veterniku bio uračunljiv

U novosadskom Višem sudu nastavljeno je suđenje Arpadu Sabou (30), iz Lipara, kod Кule, s boravištem u Veterniku, okrivljenom da je prošle godine usmrtio suprugu i ćerkicu.

Okrivljeni je nastavio da se brani ćutanjem, a u ime komisije sudskih veštaka nalaze je obrazlagala dr Gordana Mišić Pavkov.

Ono što je u ovom trenutku najbitnije za glavni pretres, u nalazu i mišljenju eksperata navodi se da je okrivljeni u vreme izvršenja dela bio uračunljiv – veštaci su zaključili da je njegova sposobnost da shvati značaj dela bila smanjena, ali ne do bitnog stepena, piše "Dnevnik".

Optuženi Arpad Sabo je, kao i na prethodnim rošištima, samo gledao u fiksiranu tačku pred sobom i delovao kao da nije bitno zainteresovan za proces, dodaje novosadski dnevni list.

OPTUŽNICA: Sabo se tereti da je u noći između 14. i 15. avgusta prošle godine u Veterniku, u Кninskoj ulici 39, s umišljajem lišio života svoju suprugu Slavicu Sabo i ćerkicu, rođenu 12. aprila iste godine. Njamu se pripisuje da ih je u stanu, u kojem je stanovao kao podstanar sa suprugom i ćerkicom, usmrtio nakon svađe sa Slavicom.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan