VODIČ ZA VIKEND: Evo gde se možete dobro provesti 3. i 4. februara

VODIČ ZA VIKEND: Evo gde se možete dobro provesti 3. i 4. februara

Naš grad nam vikendom, pored dobrog noćnog provoda, žurki i svirki, nudi i kulturne događaje koje možete posetiti za vreme ovih, uglavnom neradnih dana. 

Mi smo za vas izdvojili nekoliko dešavanja, a koji su sve to događaji, gde se i kad dešavaju potražite u našoj rubrici NAVIGATOR. 

Mladi se uglavnom okreću provodima u noćnim klubovima, te su i ovog vikenda organizovane žurke u lokalima kao što su Giardino, gde se petkom pušta muzika iz 2000-ih, uz koktele u pola cene, ili Muzej, koji istim danom nudi akciju 1 na 1 do pola 1. U ovim lokalima se mladi mogu provesti i u subotu. U klubu Paradiso, u petak, nastupiće Aco Pejović sa početkom u 22 sata. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Klub Muzej (@clubmuseum)


Oni koji su više okrenuti nekoj alternativnijoj muzici, odlučuju se za lokale poput Tunela, Fride ili Gerile. Prvog petka u februaru u Tunelu ćete čuti Andrew Meller-a i The HeroY-a, Frida organizuje žurku čija je tema 80-te, a Gerila će u petak napraviti humanitarnu žurku za malog dečaka Miloša uz već poznata imena: El Wise, Lock'd, Jutro, RetroHitList i Told Ya!  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gerila Bar (@gerilabar)


U Fabrici ćete u subotu moći da čujete Mimi Mercedez, Tam, Micka Lifu, Bejbi Motorolu i Theu, a u klubu Tunel dobro uvežbani duo Luton i Šćepine vragolije.  

Za one koji vikendom biraju da odu na svirke, u poznatim novosadskim lokalim gostuju bendovi čiji repertoar uglavnom podrazumeva domaću pop i folk muziku. Njih možete čuti na mestima kao što su Magacin, Pauza, Portofino, Nacionalna klasa, Mon Ami


U Crnoj kući priređuju se koncerti bendova Dead dog summer, The Phonerings, Drown, See it my way u sklopu događaja Make Vojvodina Emo Again, a u Gerili je koncert Six Pack-a, benda koji duže vreme nije posetio naš grad. 

Kada su kulturna dešavanja u pitanju, za vas smo izdvojili predstave koje se igraju u SNP-u. U petak možete pogledati "Anu Karenjinu" reditelja Dejana Projkovskog, a u subotu balet "Vragolanka" koji će se izvoditi na sceni Jovan Đorđević od 19 časova. U Pozorištu mladih u subotu pogledajte predstave "Puk" i "Krznena Venera", a u nedelju “Cat claw”, predstavu inspirisanu istoimenim stripom slavnog novosadskog strip crtača Branislava Baneta Kerca

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @srpskonarodnopozoriste


Od izložbi vam preporučujemo "Uroš Predić. Život posvećen lepoti i umetnosti" u sklopu koje su organizovana kustoska i autorska vođenja, ali i predavanja koja se održavaju petkom u 19 časova.  

Predavanje "Dakle, Vi ste taj Uroš Predić?" u petak u Galeriji Matice srpske


Bulevar books
nastavlja sa održavanjem radionice "Čitanjac", a od ovakvih događaja ističemo još i seminar “Previše vremena je prošlo: radikalni feminizam za muškarce” u Crnoj kući i u subotu i u nedelju.

U rubrici Dešavanja takođe pogledajte i repertoare bioskopa Arena CineplexCineplexx Promenada i CineStara.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan