Vreme danas: Hladno, u NS najviša dnevna oko 1°C

Vreme danas: Hladno, u NS najviša dnevna oko 1°C

U Srbiji će u subotu 12. januara, posle jakog mraza tokom jutra, biti promenljivo oblačno uz pojavu snega. U centralnim predelima biće sunčanih intervala, a na severu oblačno.

Vetar slab zapadni, na severu i u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -12, a maksimalna 2 stepena.

VOJVODINA: Ujutru mraz, a tokom dana oblačno uz moguću pojavu slabog snega. Vetar umeren jugozapadni, popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -12, a maksimalna 1 stepen.

NOVI SAD: Ujutru mraz i oblačno tokom dana uz šansu za pojavu kratkotrajnog snega. Vetar slab do umeren zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, minimalna temperatura biće -8, a maksimalna 1 stepen.

NAREDNIH DANA: U nedelju znatno slabiji mraz i porast dnevne temperature uz prolazno naoblačenje koje se širi sa severa i uzrokovaće ponegde kratkotrajnu slabu susnežicu i kišu popodne i krajem dana.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike su nešto povoljnije, ali se osobama sa cerebrovaskularnim, srčanim i disajnim tegobama savetuje oprez. Kod meteoropata mogući su glavobolja i promenljivo raspoloženje. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan