VUČEVIĆ: Čanak da brine o vodovodu i kanalizaciji, a ne da širi barjake

VUČEVIĆ: Čanak da brine o vodovodu i kanalizaciji, a ne da širi barjake

Gradonačelnik Novog Sada poručio je danas, da je ponosan što Srpska napredna stranka ima snage da otvoreno priča i što ne gura stvari pod tepih.

Prema rečima Miloša Vučevića, SNS je i sa svim manama bolja od drugih, naročito onih političkih snaga koje su vladale deceniju. Pred kongres stranke, on očekuje da će se izabrati novi lideri jer dolaze nove generacije.

Vučević je i prokomentarisao posetu predsednika Lige socijaldemorkata Vojvodine Nenada Čanka Crnoj Gori koja se desila pre mesec dana kad je bilo ustoličenje mitropolita Joanikija.

Mi Srbi u Vojvodini nikada nećemo razumeti zašto je Nenad Čanak sinonim za politiku u Pokrajini. SNS je na prošlim izborima dobila preko pola miliona glasova. Apsolutno smo dominantna politička stranka. SNS je uzela stranku Nenada Čanka da u Novom Sadu brine o vodovodu i kanalizaciji, a ne da širi barjake. Da bilo me je sramota što je bio na Cetinju, ali on je tamo predstavljao sebe. I nemojte mu davati na značaju da je predstavnik Vojvodine – poručio je gradonačelnik.

Oceni vest:
4
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kad me vučeš za jezik, Načelniče Grada...

  pre 920 dana i 10 sati

  Vučeviću, hoćemo li o Informatici i Toplani i 66.000 dinara za tužbe građana, samo da bi se uzeli novci, iako osnova za tužbe nema?

  Oceni komentar:
  2
  10
 • Iznogud

  pre 920 dana i 5 sati

  Ko zna kakve šeme ima Čanak sa Milom...I Čanak je bio golja a sada je pun kao brod....teško da je sve od poslaničke plate....

  Oceni komentar:
  1
  6
 • Patrija Misija

  pre 530 dana i 3 sata

  Funkcioneri su se smenjivali i primali plate, a grad ima problem sa kanalizacijom posle svake jače kiše. Proverom u Geodetskom zavodu, ispostavilo se da neke ulice uopšte nemaju plan kanalizacije. Zato ceo grad smrdi ba kanalizaciju.

  Oceni komentar:
  0
  1