VUČEVIĆ: Grad ne bi dozvolio da bilo ko bude ugrožen gradnjom "Promenade"

VUČEVIĆ: Grad ne bi dozvolio da bilo ko bude ugrožen gradnjom "Promenade"

Nakon informacija da se, zbog nepoštovanja projekta izgradnje tržnog centra "Promenada", pojavio problem s podzemnim vodama koji može dovesti do nesagledivih posledica po komunalnu infrastrukturu, Gradonačelnik Novog Sada izjavio je da se proveravaju činjenice i da će biti urađena vanredna inspekcijska kontrola.

- Niko ne može da radi mimo zakona. I apsolutno će sve biti urađeno u skladu s propisima, uz konsultaciju sa stručnjacima. Niko nije ugrožen, niti bi to Grad ikad uradio ili dozvolio – istakao je Miloš Vučević.

On je rekao da se izmišljotine raznih političkih grupacija koje su se nadnadno uključile u raspravu o toj temi i koje misle da će se "ogrebati" za neki politički poen, mogu okarakterisati kao besmislene, nekorektne prema građanima i našem gradu, prenosi "Dnevnik".

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je u petak da, po informacijama kojima raspolaže, investitori nisu poštovali projekat izgradnje objekta budućeg tržnog centra i nisu na odgovarajući način rešili problem podzemnih voda.

 

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan