VUČEVIĆ: Za oko 100 lokalnih samouprava izbori sledeće godine

VUČEVIĆ: Za oko 100 lokalnih samouprava izbori sledeće godine

Predsednik Srpske napredne stranke istakao je danas da će predstojeći izbori biti lepa prilika da se proveri ko koliko vredi.

Miloš Vučević je naglasio da izbori mogu da se održe do kraja godine i da veruje da ćemo imati izbore u decembru ove godine, prenosi RTV.

Govorim o izborima za Narodnu skupštinu, Skupštinu Vojvodine, Skupštinu Grada Beograda i za oko 70 lokalnih samouprava. Oko 100 lokalnih samouprava, gradova i opština, imaće izbore u maju, junu sledeće godine. Ono što je bio zahtev opozicije, evo imaćete u dva intervala izbore, poštujuće političke dogovore i zakone. Verujem da će u decembru građani moći da kažu jasno i glasno kakvu Srbiju žele. Bojim se da ovi što su tražili izbore da ako izgube izbore da će ponovo imati priču da su pokradeni. Nećete biti pokradeni, imate više partija i lista. Oni imaju mnogo više kontrolora na biračkim kutijama nego što ih ima SNS. Svuda ste brojniji, govorim i o levoj i desnoj opoziciji. Uđite u narod i vidite šta narod ima da kaže. Biće to lepa prilika da proveri svako koliko vredi – rekao je Vučević.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Rujo će poslati avione

  pre 289 dana i 8 sati

  Kad Kurti dobije mig sa nosača aviona parkiranog u Jadranu, nećemo mi imati vremena
  da razmišljamo o izborima...

  Oceni komentar:
  1
  3