VULIN: Pozornici na ulicama gradova do kraja godine

VULIN: Pozornici na ulicama gradova do kraja godine

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je država dovoljno finansijski ojačala da može da poveća broj policajaca na ulicama.

– Trudimo se da imamo što veći broj školskih policajaca, a očekujem da će do kraja godine veliki broj pozornika doći na ulice naših gradova, koje smo imali ranije – rekao je Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije "Pink".

On je istakao da, zahvaljujući Vučiću, država sada ima više novca da investira u bezbednost i sigurnost i ukazao da je to proizvod teških ekonomskih reformi koje je sproveo predsednik Srbije.

– Sada imamo efekte te odluke. Možemo da izvedemo stotine pozornika koji će čuvati naše gradove i decu, policija ima bolju opremu i možemo da je obnavljamo i zanavljamo – kazao je ministar.

On je objasnio da će kvartovi imati svoje policajce, koje građani znaju, koje on zna, kojima će moći u svakom trenutku da se obrate i da sve to vodi ka većoj bezbednosti.

Apelovao je na vozače da, s obzirom na to da je počela nova školska godina, voze pažljivo u blizini škola i da uspore, jer tako štite živote naše dece, prenose "Večernje novosti".

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan