VULIN U NOVOM SADU: Izborićemo se sa uličnim nasiljem, osećaju se pomaci

VULIN U NOVOM SADU: Izborićemo se sa uličnim nasiljem, osećaju se pomaci

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije posetio je danas Novi Sad.

Aleksandar Vulin se sastao sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave Novi Sad Slobodanom Malešićem i sa njima  razgovarao o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u gradu.

Vulin je poručio da je policija uvek u službi građana i da svi stanovnici Novog Sada imaju pravo da se osećaju dobro, da budu sigurni i bezbedni.

Policija vodi računa o svim oblicima kriminala i svaki od njih je podjednako opasan, ali ono na čemu posebno insistiramo je  ulični kriminal, narko-dileri, sve ono što pogađa običnog čoveka, što život čini nemogućim ukoliko se sa takvim kriminalom ne izborimo. Država će se izboriti sa uličnim kriminalom, narko-dilerima, reketom, uličnim nasiljem, a policija će dati sve od sebe da se te pojave svedu na minimum. U tome imamo veliku podršku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade, gradonačelnika Novog Sada. Upravo zbog toga sam siguran da će Novi Sad biti mnogo bezbedniji, iako se već sada osećaju pomaci u odnosu na neko ranije vreme -  rekao je Vulin.Gradonačelnik je istakao da je zadovoljan sastankom, da se pored bezbednosti građana, razgovaralo i o velikim infrastrukturnim projektima.

Pričali smo o tome šta je to što policija još može da uradi na teritoriji Novog Sada i Južno-bačkog upravnog okruga, kako bi se građani osećali sigurnije, bezbednije, a time i zadovoljnije. Rekao bih da je saradnja Grada i Policijske uprave opet na visokom nivou, kakva i treba prirodno da bude, jer je naša obaveza da sarađujemo i pomažemo jedni drugima. Razgovarali smo o izgradnji policijske stanice u Radničkoj ulici i rekonstrukciji policijske stanice na Detelinari i objektu u Ulici kralja Petra I. Verujem da će Novosađani vrlo brzo osetiti sve napore koje policija već preduzima – zaključio je Vučević. 

Oceni vest:
0
14

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vasa Ladacki

  pre 937 dana i 22 sata

  Vulin je na slobodi.... ne osecam se bezbedno

  Oceni komentar:
  0
  5