VULIN: Uhapšen jedan od napadača na Daška Milinovića

VULIN: Uhapšen jedan od napadača na Daška Milinovića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP u Novom Sadu rasvetlili napad na novosadskog novinara Daška Milinovića.

 Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, se intenzivno traga, kao i za organizatorima i naručiocima, o kojima takođe imamo saznanja – rekao je Vulin, a prenosi MUP u saopštenju.

Prema njegovim rečima, pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog građanina u našoj zemlji.

 Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti zaključio je Vulin.

Podsećamo, deo popularnog radijskog dvojca "Daško i Mlađa" i nekadašnji kolumnista našeg portala izjavio je u današnjoj emisiji da se napad dogodio u blizini Osnovne škole "Vasa Stajić", kada je, prilikom odlaska na posao, poprskan suzavcem u oči, a dvojica mladića su ga napala šipkom.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan