"WInter Fest" od danas na Trgu slobode

"WInter Fest" od danas na Trgu slobode

"Novosadski Winter Fest" nakon tri dana u Zmaj Jovinoj ulici zbog proslave Nove godine po Julijanskom kalendaru ponovo se vraća na Trg slobode i nastavlja sa muzičkim programom.

Posetioci su juče mogli da se provozaju i fotografišu pored ručno izrađene kočije nalik onoj u kojoj se vozi britanska kraljica Elizabeta Druga. Pozlaćene kočije koje vuku četiri konja napravio je Nestor Slepčev sa Čeneja i za to mu je bilo potrebno dve godine.

Danas u 17:20 pozivamo najmlađe sa svojim roditeljima da dođu na lutkarsku predstavu "Čudotvorni izvor".

Večeras u 19 časova ataše za kulturu, nauku i promociju Ambasade Poljske, Joanna Budišin, otvoriće izložbu o Poljskoj na Trgu slobode i obratiti se pristunima.

Na centralnoj bini zatim sledi javni čas tanga zahvaljujući udruženju "Todo Tango". Plesni parovi će nam uz muziku izvesti tango pokrete, a posetioci će moći slobodno da im se pridruže. Nakon toga od 20 časova slušćemo DJ-a sa Delta radija.

U drvenoj kućici koja je ustupljena dečijim i humanitarnim ustanovama od danas se nalazi organizacija "Čepom do osmeha". Svratite do njihove kućice, ostavite plastične čepove, jer prihod od njihove prodaje odlazi u humanitarne svrhe.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan