Za 100 evra od danas prijava i putem telefona

Za 100 evra od danas prijava i putem telefona

Svi punoletni državljani Republike Srbije, koji imaju važeću ličnu kartu i prebivalište u Republici Srbiji od danas mogu da se prijave i putem kontakt–centra za isplatu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 evra.

Prethodno je 13. maja počelo prijavljivanje elektronskim putem, putem portala Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs.

Broj telefona kontakt–centra je 0800 101 100. Prilikom podnošenja prijave punoletni državljani Republike Srbije dostavljaju sledeće podatke: jedinstveni matični broj građanina (JMBG), registarski broj važeće lične karte, naziv banke kod koje je otvoren ili će biti otvoren račun na koji se uplaćuje jednokratna novčana pomoć.

U kontakt–centru građani će imati priliku da čuju automatski nasnimljen glas, kome će moći da ostave svoje podatke. Matični broj i broj lične karte građani će unositi koristeći brojeve telefonske tastature, a ime banke će izgovarati ili birati pritiskom na taster.

Primaoci penzija i korisnici novčane socijalne pomoći su automatski prijavljeni za isplatu jednokratne pomoći, odnosno nema potrebe da se prijavljuju. Isplata za primaoce penzija počeće danas.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Radovan Nesovic

  pre 1108 dana i 21 sat

  U sredstvima javnih glasila pise ;-Novac ce dobiti oni koji su se prijavili
  Novac ce dobiti stedise Postanske stedionice
  Novac mozes podici i u Posti
  Da bi svugde pisalo"penzioneri netreeba da brinu ako imaju racun kod bilo KOJE Bake dobice novac na racun.Sta je razlika da su stedise Postanske stedionice poceli primati u PETAK15/04/20 a ostale banke NIJE JASNO DALI TREBA PRIJAVLJIVATI RACUN BANKE ILI CE TO ICI "AUTOMATSKI" .ali mi nije jasno kojim i KAD AUTOMATOM !
  S POSTOVANJEM
  R.NESOVIC
  NOVI SAD
  063 1963 540
  Bulevar Patrijarha Pavla 71/02
  Novi Sad 2102
  mail

  Oceni komentar:
  1
  0