ZA BOLJITAK DRUŠTVA: Priključite se akciji "Programeri za Novosađane"

ZA BOLJITAK DRUŠTVA: Priključite se akciji "Programeri za Novosađane"

Kompanija Vega IT najavljuje projekat "Programeri za Novosađane" i poziva sve građane Novog Sada da se priključe akciji.

Novosadska kompanija Vega IT pozvala sve zainteresovane da se pridruže akciji “Programeri za Novosađane” i predlože projekat – u periodu od 1. juna do 27. jula 2017. godine – čijom bi realizacijom mogao da se reši problem u našoj zajednici.

Kako se navodi u pozivu, konkurs je namenjen društveno odgovornim pojedincima, grupama i organizacijama. Potrebno je izabrati oblast u kojoj postoji prostor za unapređenje i čije rešenje podrazumeva izradu aplikacije ili programa.

Vega IT će zajedno s građanima odrediti prioritete projekata putem javnog glasanja (od 28. 7 do 6. 9.) i početkom septembra okupiti IT stručnjake koji će 48 sati raditi na realizaciji rešenja. 

Cilj ove akcije jeste da se uz pomoć inovativnih ideja i tehnologije podstaknu promene koje mogu doprineti boljitku društva, poručuje se u pozivu.

Vega IT Sourcing DOO jedna je od retkih IT kompanija u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omoguti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan