Za Snajperom raspisana poternica, nije se vratio iz šetnje

Za Snajperom raspisana poternica, nije se vratio iz šetnje

Za Slobodanom Milutinovićem Snajperom (39), koji ima nanogvicu, raspisana je međunarodna poternica jer se nije vratio iz šetnje.

"Dnevnik" navodi da je Milutinoviću 5. maja Vanraspravno veće novosadskog suda u jednom predmetu odredilo pritvor i kada je policija otišla kod njega da ga sprovede u zatvor na Klisi, ustanovilo se da se nije vratio iz šetnje koju je imao od 12 do 13 časova.

Potom je raspisana međunarodna poternica i za njim se traga.

U kućnom pritvoru se nalazio od početka aprila nakon što je novosadski Viši sud posle presude na dve godine i šest meseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.

Slobodan Milutinović Snajper osuđen na dve i po godine, prelazi u kućni pritvor

Da je Milutinović u bekstvu saznalo se u sredu na suđenju za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine, slučaj u kom je optužen zajedno sa bratom N. M (35), kao i N. T. (24) i K. R. (27).

Na početku ročišta je saopšteno da se ono odlaže za 23. jun i 7. septembar, jer se Milutinović nije pojavio, a njegov branilac i njegov brat rekli su da ne znaju gde je. Saopšteno je da je raspisana međunarodna poternica.

Sudija Ivana Josifović je naglasila da će se pretres nastaviti i dovesti do kraja, bez obzira na broj prisutnih okrivljenih.

Oceni vest:
5
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Ja

    pre 373 dana i 4 sata

    Nemogu da verujem, pa to se znalo da ce ovako biti.E sad odmah zatvoriti sudiju koji mu je nakon svega dosudio nanogicu. Sudije svojim pristrasnim i koruptivnim radom stvaraju sve vise kriminalaca i pustaju ih da ubijaju jos vise i svaki treci ponovi ubistvo i nasilje.

    Oceni komentar:
    2
    35
  • ljubota

    pre 370 dana i 5 sati

    haha,pobegao sa nanogicom...
    a sin Željka Mitrovića onomad otišao sa nanogicom u Italiju
    Bravo sudije,bravo policijo

    Oceni komentar:
    0
    3