Zločin kod Temerina: Muž osumnjičen da je ubio suprugu na salašu

Zločin kod Temerina: Muž osumnjičen da je ubio suprugu na salašu

Još uvek se samo nagađa šta je prethodilo porodičnom zločinu kod Temerina. Osumnjičeni bio prek čovek, a žena mirna.

Meštani Temerina ne znaju šta bi to moglo da bude motiv zločina koji je potresao ovo malo bačko mesto, ali oni koji su poznavali osumnjičenog za teško ubistvo R. F. (55) i žrtvu B. F. (55), njegovu suprugu, tvrde da su se supružnici često svađali, kao i da je R. F. bio preke naravi. Zločin je otkriven u petak, a prijavio ga je sin.

Posle jedne takve prepirke, u kući u kojoj je porodica stanovala a koja se nalazi u blizini puta između Temerina i Siriga, osumnjičeni R. F. je, kako "Novosti" nezvanično saznaju, najverovatnije jednim udarcem tupim delom sekire usmrtio na licu mesta svoju suprugu B. F.

Posle ubistva, za koje se sumnja da je počinjeno 24. novembra oko 14 sati, B. F. je u lokvi krvi u sobi pronašao njihov sin Z. F. i odmah obavestio policiju, koja je nakon višečasovne potrage pronašla R. F. istog dana.

- Bilo je nekoliko policijskih automobila oko te naše lovačke kuće - “streljane”, odnosno zgrade čiju polovinu koristi Lovačko društvo “Fazan”, a u drugom delu živi ta porodica. Mislili smo da je reč o nekakvoj poteri, ali kad smo čuli šta se desilo, nismo mogli da poverujemo - kaže meštanin, lovac, za "Novosti".

On napominje da su tu porodicu, koja se bavi sakupljanjem sekundarnih sirovina i preprodajom, lovci pustili da jedno vreme stanuje u delu te zgrade, koja se nalazi u blizini deponije, ali oni su tu ostali nekoliko godina.

Opširnije o ovoj temi pročitajte OVDE. 

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan