CVETNA PIJACA: U petak i subotu ponovo imate priliku da "unovčite" stari papir za sadnice

CVETNA PIJACA: U petak i subotu ponovo imate priliku da "unovčite" stari papir za sadnice

Pokret gorana Novog Sada obaveštava javnost da će se poslednja prolećna "Novosadska cvetna pijaca" održati u petak, 19. i u subotu, 20. maja, na dobro poznatog lokaciji – platou ispred Spensa.

Kako su već ranije najavili "Inženjeri zaštite životne sredine", na njihovom štandu ćete i ovaj put moći da zamenite staru hartiju za sadnice. Naime, Svi koji donesu 10 kg starog papira dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća. 

Zamenite stari papir za sadnice na Cvetnoj pijaci 

Pokret gorana Novog Sada napominje da im je cilj da na Cvetnim pijacama promovišu male proizvođače i da im omoguće da predstave svoje proizvode Novosađanima.

– Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost – poručuju organizatori i dodaju da posetioce očekuje veliki izbor cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, te "nešto zdravo i slatko i slano".

Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19 časova, a u subotu – od 8 do popodnevnih sati.

Aktivnosti u vezi sa Cvetnim pijacama možete pratiti i preko Fejsbuk stranice i Instagram profila.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan