Dečji festival u CineStaru od 10. do 13. oktobra

Dečji festival u CineStaru od 10. do 13. oktobra

CineStar i ove godine u svojim bioskopima u Srbiji organizuje Dečji festival. Od 10. do 13. oktobra u periodu od 11 do 17 sati sve najmlađe posetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cene ulaznica od samo 200 RSD, ali i raznovsrni sadržaji i pokloni.

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namenili školama i vrtićima, a u subotu i nedelju očekuju porodice sa decom.

Posebno su pripremili događaj u Novom Sadu, te će 13.10. u 11 sati početi jedinstvena Parada Maskota kroz tržni centar BIG Novi Sad. Pozivaju svu decu da se maskiraju i prisustvuju Paradi jer će 50 maskiranih mališana dobiti bioskopsku ulaznicu na poklon.

Osim Parade, u CineStaru 4DX BIG Novi Sad će, u periodu od 11 do 17 sati, biti još mnogo drugih dečjih atrakcija koje uključuju face painting, kreativne radionice, modelovanje kinetičkim peskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga. 


Osim mnoštva propratnih aktivnosti i atrakcija mališani će moći da uživaju u projekcijama bioskopskih hitova kao što su "Jeti: Snežni čovek", "Dora i izgubljeni zlatni grad", "Kralj lavova", "Priča o igračkama 4", "Velika avantura", "Pokemon detektiv Pikachu", "Ružnjići" i mnogim drugim, a sve za cenu od 200 din., na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije i Kids salu.

Najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala Eurocrem block i Dexy Co.

Crtaći, heroji, muzika i dobra atmosfera - pred nama je zaista najzabavnija porodična nedelja u godini, s mnoštvom smeha i mirisom kokica! Jeste li spremni­­­­­?  

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan