Dnevni horoskop za utorak, 23. januar

Dnevni horoskop za utorak, 23. januar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Venera, vladalac vašeg emotivnog ali i poslovnog života, posle godinu dana ulazi u vaše astrološko polje karijere i pravi napet aspekt sa Mesecom u Raku, donosi vam uvećanje prihoda ali i vanredne troškove. Romantičan susret sa osobom sa posla.

 
Bik

Ulazak vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi ali i novca, u znak Jarca, posle godinu dana, donosi vam novac preko poslova sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Poznanstvo s nekim na kraćem putu može da preraste u ozbiljnu vezu.

 
Blizanci

Venera, vladalac vašeg emotivnog života, posle godinu dana ulazi u znak Jarca, donoseći vam susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Aspekt Meseca i vašeg vladaoca Merkura, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama.

 
Rak

Tranzit planete ljubavi, Venere, preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, posle gpodinu dana, slobodnim Račicama donosi romansu sa harizmatičnom osobom. Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko vašeg znaka, čini vas razdražljivim i rasejanim.

 
Lav

Venera, vladalac vaše karijere, ulazi u znak Jarca, donoseći vam zaradu preko uslužnih i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost. Napet aspekt između Meseca u Raku i vašeg vladaoca Sunca, najavljuje rasprave sa nadređenima i voljenom osobom.

 
Devica

Ulazak Venere, koja upravlja vašim poslom, u astrološko polje ljubavi i karijere, donoseći vam susret sa starom simpatijom preko poslovnih konatakata. Novac vam prsitiže preko poslova sa nekretninama, nakitom, prehrambenim proizvodima. Nesanica.

 
Vaga

Dobri aspekti vašeg vladaoca, Venere, planeta ljubavi i posla, koja posle godinu dana, ulazi u četvrtu astrološku kuću, donoseći vam novac preko privatnog i biznisa sa nekretninama. Pozicija Meseca upozorava da izbegavate konflikte sa ženama.

 
Škorpija

Ulazak Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, posle godinu dana, u znak Jarca, nagoveštava mogućnost obnove tajne romanse sa starom simpatijom. Napet aspekt Meseca sa vašim vladaocem Plutonom, donosi rasprave u domu i porodici.

 
Strelac

Venera, vladalac vaše 11. astrološke kuće, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje posla, što vam donosi zaradu preko aranžmana sa strancima. Ipak, zbog aspekata Meseca, izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije.

 
Jarac

Sa Venerom, planetom ljubavi i lepote, koja danas ulazi u vaš znak, bićete omiljeni i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Uvećanje prihoda preko kreativnih zanimanja i poslova sa nekretninama. Emotivni partner je nervozan i sklon raspravama.
 

Vodolija

Vaš suvladalac Saturn pravi dobar aspekt sa Venerom, planetom posla, koja danas, posle godinu dana ulazi u znak Jarca, pa možete da očekujete dobitke preko paralelnih ili honorarnih poslova. Budite tolerantniji prema saradnicima.

 
Ribe

Venera, koja vlada vašim finansijama i dogovorima, posle godinu dana, ulazi u vašu 11. astrološku kuću, i pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći vam dobitke preko intelektualnih i zanimanja koja uključuju česta putovanja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan