Dobro jutro, beli Novi Sade

Dobro jutro, beli Novi Sade

Stigao je i sneg. Nedeljno jutro je osvanulo prekriveno belim pokrivačem.

U Novom Sadu trenutno je 0 stepeni, ali je subjektivni osećaj -5 stepeni celzijusa. To je zbog vetra, čiji naleti su i do 15 metara u sekundi. Sneg pada konstantno. Napolju je mećava.

Juče su u Kovid bolnici na Mišeluku bila 252 pacijenta, od kojih 43 diše uz pomoć respiratora. I pored mnoštva informacija koje nam stižu sa svim strana, mi i dalje ne znamo koliko naših sugrađana je izgubilo bitku sa koronom. U  Srbiji je do sada, prema zvaničnim podacima preminulo 12.148  obolelih, a prema poslednjem preseku, registrovano je 1.309 novih slučajeva korone. U Novom Sadu je 10. decembra bilo 55 novozaraženih, a ukupan broj zvanično obolelih u gradu je pao ispod 1.800.

Jučerašnja blokada je prošla bez incidenata, a verovatno zbog kiše bilo je znatno manje okupljenih u odnosu na prethodne subote. U Novom Sadu je bio blokiran kružni tok na uglu Bulevara Evrope i Bulevara patrijarha Pavla..  

Ukoliko ste u potrazi za poslom, možda ga nađete baš među oglasima na našem portalu.

Ako želite da obradujete sebe i možda još nekog, zavirite u naš Navigator, pogledajte neki dobar film ili predstavu. Možete otići i na sankanje ili pak provesti dan u nedeljnom izležavanju.

Ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Hogar

    pre 837 dana i 22 sata

    Ovo je fotografija dunavca od pre tri zime.

    Oceni komentar:
    3
    1