Dobro jutro, Novi Sade, uskoro skidamo kape

Dobro jutro, Novi Sade, uskoro skidamo kape

Trenutna temperatura u našem gradu je 0°C, sunce će se i danas boriti s oblacima, imaćemo maksimalna 4 stepena, ali važno je da temperatura narednih nedelju dana ne bi trebalo uopšte da pada ispod nule.

Od sutra će to već biti "ozbiljniji" plusevi, ali o tom potom...

Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih osoba. Izvesna opreznost se savetuje srčanim bolesnicima, a u predelima sa maglom – i astmatičarima. Kod meteoropata su mogući promenlјivo raspoloženje i glavobolјa.

Od juče do danas ujutru, Novi Sad je postao bogatiji za 18 beba – šest devojčica i 12 dečaka, 

Isključenja struje su planirana u delu Novog Sada i u celom naselju Čenej, a bez vode je deo Sremske Kamenice.

Kovid bolnici na Mišeluku danas se leče 193 pacijenta, od čega 28 obolelih diše uz pomoć respiratora. U Srbiji je, prema poslednjem preseku, zabeleženo 1.268 novih slučajeva, a 21. decembra u Novom Sadu bila su 54 novozaražena.

Juče smo saznali da jedan od dva automobila koja su izgorela u noći između nedelje i ponedeljka na Podbari pripada advokatu Goranu Karadžiću, da nam je bolje nego ikad, bar finansijski, a mi smo pokušali da vam prikažemo neke lepe slike iz našeg grada.

Za lep nastavak dana, zavirite u naš Navigator, pogledajte neki dobar film ili predstavu, mnoštvo događaja je pred nama – od Noćnog bazara, izložbikonceratastand up komedije, Siniša Tucić će predstaviti novosadskoj publici svoju knjigu "Popino prase", a Sandra Silađev izvesti autorsku monodramu u Pozorištu mladih.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan