FOTO: Bik Mališa postao glavna zvezda Poljoprivrednog sajma i društvenih mreža

FOTO: Bik Mališa postao glavna zvezda Poljoprivrednog sajma i društvenih mreža

Sa 1.710 kilograma težine bik po imenu Mališa postao je glavna zvezda 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, ali i senzacija na društvenim mrežama. Naime, veliki broj posetilaca ove manifestacije fotografisao se zajedno sa dobroćudnom grdosijom iz Mačve, a slike su postale popularne na Fejsbuku i Instagramu.

Životinja koja je došla iz Opštine Bogatić sa Salaša Crnobarskog, vlasništvo je Radenka JeremićaMališa je u aprilu napunio četiri godine i do sada je tri puta učestvovao na ovoj manifestaciji.

Dnevno pojede i do dvanaest kilograma hrane i najveći je izloženi bik. Kako je vlasnik objasnio predstavnicima medija, iako ogroman, Mališa je blage i plašljive prirode. Voli da ga ljudi pomaze ili poljube.


Miljenik sajamskih gostiju uglavnom leži i retko se može zateći na nogama, što mnogi povezuju sa njegovom kilažom. Fotoaparati mobilnih telefona stalno su usijani u njegovoj blizini, jer svi žele da ovekoveče njegove gabarite i da naprave "selfi" sa njim u istom kadru. Imuni na zajedničko slikanje nisu ostali ni predstavnici sedme sile.

Posetioci sajma moći će i sami da se uvere u veličinu Mališe i da se fotografišu sa njim za društvene mreže do petka 17. maja.


Tekst i fotografije:
Mojnovisad.com

Oceni vest:
14
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan