FOTO: Pobednici druge nedelje  VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

FOTO: Pobednici druge nedelje VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

Žiri portala Moj Novi Sad objavio je koji su to najbolji NS selfiji pristigli u toku protekle nedelje

Troje naših sugrađana sladiće se čarobnim slatkišima poslastičarnice "Slatki dan", koja nagrađuje njihovu kreativnost i vedrinu vaučerima od po 3.000 dinara.

Prvi među nagrađenima je Nebojša Pejić, koji nas je podsetio da čuvamo dragocene trenutke provedene sa najbližima. Iskreni osmesi, koji su upotpunili porodičnu šetnju Petrovaradinskom tvrđavom, osvojili su naša srca i zbog toga će biti nagrađeni.

 


Pre svega, vrednujemo kulturu i umetnost i zbog toga će sledeća nagrada otići u ruke naše mlade sugrađanke Sofije Fimić koja se istakla svojim drugačijim pristupom.


Za kraj, očarala su nas dva osmeha i njihova ljubav prema životinjama. Aleksandra Popović je rekla i dokazala da je za super selfi potrebno troje. Fotografija je nastala u konjičkom klubu "Petras", koji rado posećuju brojni naši sugrađani.


Zahvaljujemo svima koji su sa nama podelili svoje važne trenutke. Ukoliko ste među onima koji nisu imali sreće da osvoje nagradu, budite slobodni da konkurišete ponovo jer vas sledeće nedelje očekuje vaučer u vrednosti 3.000 dinara koje poklanja "Loft cafe".

Svi nagrađeni u prethodne dve nedelje ulaze u trku za mesečnu nagradu, čijeg pobednika ćemo znati 8. novembra. Srećni dobitnik dobiće vaučer za kupovinu bicikla po izboru, u vrednosti do 36.000 dinara, koji dodeljuje "Fanatic Bicycle Shop", a možda i laptop "HP Pavilion 15", u vrednosti od 1.000 evra, koji poklanja naš super-sponzor “Infograf-Goti“.

Oceni vest:
7
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Čongradac Ivana

    pre 1277 dana i 23 sata

    Jahanje treniram vec 6 godina. Ono za mene predstavlja beg od stvarnosti, tamo je samo moj svet ispunjen srecom. "Jednorog" na fotografiji se zove Nelson i on za mene nije samo konj vec mnogo vise od toga

    Oceni komentar:
    1
    5
  • Čongradac Ivana

    pre 1277 dana i 23 sata

    Porodica je sve

    Oceni komentar:
    1
    5