Futoška ulica u redovnom režimu, počeli radovi u Tone Hadžića

Futoška ulica u redovnom režimu, počeli radovi u Tone Hadžića

Radovi na popravci kolovoza, planirani kroz redovno održavanje za ovu godinu, privode se kraju i biće završeni u prvoj polovini decembra.

Od subote, 26. novembra, uspostavljeno je redovno odvijanje saobraćaja u Futoškoj ulici, a danas se obavljaju radovi na obeležavanju autobuskog stajališta na deonici od Hajduk Veljkove do Bulevara Evrope. 

U redovnom saobraćaju je i Ulica Petefi Šandora, koja je sanirana u kompletnoj dužini od dva kilometra (od Šumske do Jožef Atile). Preostalo je da se u ovoj ulici izvrši obeležavanje horizontalne signalizacije, kao i postavljanje usporivača brzine, ali zbog ovih radova neće doći do obustave saobraćaja. 

U Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića, završavaju se radovi na asfaltiranju. U utorak, 29. novembra, izvršiće se obeležavanje saobraćajne signalizacije i biće uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja. 

Danas su počeli su radovi u Ulici Tone Hadžića, a završetak je planiran za subotu, 3. decembar. 

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije u toku su i u Sremskoj Kamenici. U završnoj fazi su radovi na asfaltiranju poslednje deonice Puta doktora Goldmana (od Novosadske ulice do pred kružni tok) i od večeras će ova saobraćajnica biti otvorena za saobraćaj. Radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije obavljaće se pod saobraćajem pa Gradska uprava apeluje na vozače da povećaju opreznost. 

Radovi na asfaltiranju kolovoza u Ulici Marka Oreškovića biće završeni u sredu, 30. novembra, dok će se dan kasnije izvršiti obeležavanje horizontalne signalizacije i uspostaviti redovan saobraćaj.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan