GREEN FASHION: Modna revija u petak na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment

GREEN FASHION: Modna revija u petak na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment

Modna revija "Green Fashion" održaće se u petak, 24. novembra sa početkom u 18 sati.

Manifestacija će biti održana u amfiteatru  "Prof. Dr. Slavko Carić" na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment, Cvećarska 2, Novi Sad. 

Projekat Green Fashion sufinansiran je od strane Uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade Grada Novog Sada u okviru realizacije "LAP" za 2017. godinu, a realizuje ga Udruženje Asistent. Podršku u realizaciji projekta pružio je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment, a učešće u projektu uzelo je više srednjih škola kao i vršnjački tim studenata FIMEK (Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment) u Novom Sadu.Nakon održane Tribine o važnosti zaštite životne sredine i reciklažnih radionica u školama i na fakultetu, sledi modna revija "Green Fashion" sa ciljem da se utiče na promenu svesti mladih, kao i svih građana, o važnosti očuvanja planete. Mladi dobijaju priliku da kroz učešće na ovom projektu kvalitetnije provode svoje slobodno vreme i znanjem stečenim na radionicama utiču na očuvanje njihovog prirodnog okruženja i tako budu pozitivan primer ostalim članovima/icama lokalne zajednice.

Cilj projekta je promena svesti srednjoškolaca o važnosti reciklaže na jedan inovativan i atraktivan način – modnom revijom unikatnih recikliranih modnih kostima i detalja. Deo prihoda od prodaje izloženih reciklažnih eksponata će biti doniran vrtiću "Čuperak" za potrebu izgradnje biobašte, dok će drugi deo prihoda biti doniran Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Radio televizija vojvodine bez vode novosadsko porodilište Novosadski polumaraton NATO jkp lisje bombardovanje novog sada jkp zoohigijena i veterina Vreme u Novom Sadu isključenje vode bebe NATO bombardovanje isključenja struje gradsko groblje betanija novi sad Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad Isključenje struje elektrovojvodina sahrane Petrovaradin JGSP "Novi Sad" novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad novosađani Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo