I u Novom Sadu uhapšeno više muškaraca zbog porodičnog nasilja

I u Novom Sadu uhapšeno više muškaraca zbog porodičnog nasilja

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

U Novom Sadu uhapšeni su: 

D. T. (40) uhapšen je zbog sumnje da je pijan vređao svoju surpugu i njihovu maloletnu ćerku, nakon čega je na njih gurnuo sto. Zatim je suprugu gađao stolicom, usled čega je ona zadobila povrede.
 
Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
Uhapšen je takođe izraelski državljanin R. D. V. Z. (45) zbog sumnje da je pijan supruzi pretio da će je ubiti i da će zapaliti stan. Priveden je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 
 
M. L. (39) je uhapšen zbog sumnje da je vidno pijan došao kući sa trubačima, nakon čega je počeo da vređa ukućane. Zatim je pretio svojoj majci da će je ubiti i nasrnuo na nju, zadavši joj više udaraca otvorenom šakom u predelu lica i glave.
Žena je tom prilikom zadobila teške telesne povrede u vidu pucanja bubne opne levog uha.
 
Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 
 
R. B. (31) je uhapšen zbog sumnje da je pijan zadao svom ocu više udaraca zatvorenom šakom po licu.  Priveden je tužilaštvu.
 
G. O. (38) uhapšen je zbog prekršene mere zabrane prilaska i komuniciranja koju mu je odredio Osnovni sud u Novom Sadu zbog nasilja nad svojim bratom.
 
Osumnjičeni je priveden sudiji za prekršaje u Novom Sadu.
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • pre 1257 dana i 5 sati

  Osumnjicen!Priveden!
  Kada ce neko od njih biti osudjen,pa da nas I o tome obavestite. Mnogi su do sada osumnjiceni,privedeni a niko osudjen. Hajde neka I sud odradi svoj deo posla!

  Oceni komentar:
  1
  1