IGRAONICA BLENDER: Savršen miks dobre zabave za celu porodicu u Novom Sadu

IGRAONICA BLENDER: Savršen miks dobre zabave za celu porodicu u Novom Sadu

Kada klinci prerastu klasične rođendaonice sa lavirintima, trambolinama i animatorima i nalaze se negde "između", pronaći adekvatno mesto za proslavu rođendana roditeljima neretko predstavlja pravu noćnu moru. Treba počastiti školske drugare i obeležiti ovaj važan datum u životu svake porodice, a tinejdžeri ni sami ne znaju šta bi i gde bi. U našem gradu je premalo mesta namenjenih uzrastima koji su "ni sebi, ni svome". Zato je nastao "Blender" - prvi porodični zabavni centar u Novom Sadu, u kojem se jednako dobro provedu i deca i roditelji!

U prostranom i svetlom prostoru na dva nivoa, u Veljka Petrovića 12 (Liman 1), smeštena je nova igraonica u kojoj, sa jednakom strašću, snage “odmeravaju” deca i odrasli. Ovde vas očekuje maksimalna zabava uz najinteresantnije i najsavremenije video igrice, arkadne igre, konzole i još puno toga… Takođe, u zavisnosti od svojih veština, svi koji igraju igre mogu da osvoje i sjajne nagrade!


Zašto će starija deca i tinejdžeri obožavati rođuse u "Blenderu"?

Zato što ih tu čekaju ne samo omiljene igre, već i one koje do sad u našem gradu nije bilo moguće igrati! Na raspolaganju su arkadne, igre vožnje, pucanja i veština. Neke od njih su:

 • Sonic Mario – omiljeni SEGA likovi na Olimpijksom stadionu (trčanje, bacanje kugle, streljaštvo), gde onaj ko igra podražava pokrete;
 • Alience Armagedon – igra za pucanje u borbi protiv vanzemaljaca, može da je igra jedan ili dva igrača;
 • Injustice – arkadna igra u kojoj birate junaka protiv kojeg se borite (Betmen, Supermen ili Harli Kvin i drugi likovi), koriste se specijalne karte;
 • Nindža kornjače – bira se lik, može da igra jedan do četvoro igrača;
 • Kvad – sa hidraulikom koja se stvarno pomera i trese i ima efekte vetra; igra jedan igrač ili se dvojica trkaju jedan protiv drugog;
 • Walking Dead – borba samostrelima protiv zombija;
 • Halo Fire – arkadna igra, svemirska avantura;
 • Moto – vožnja motora u paru;


Igre veštine:

Mogu se igrati samostalno, u paru, ili čak po petoro i više igrača, što je idealno za rođendanska druženja.

 • Blox Breaker – Igra lopticama, sami, u paru ili petoro, dobijaju se tiketi za koje se dobijaju nagrade
 • Košarka – ubacivanje lopte u koš, koji se na višim nivoima pomera, igra se samostalno ili zajednički, dobijaju se tiketi;
 • Vazdušni hokej – sa preko 20 pakova na stolu u istom trenutku, igra se u dvoje ili u četvoro;
 • Candy Crash - igrica sa telefona pretočena u igru velikih dimenzija;
 • Spiner – zavrtite ga i osvajate tikete;


Tiketi
se sakupljaju i, u odnosu na njihovu količinu, menjaju se za nagrade. Trenutno najatraktivnija nagrada su VR naočare za Sony Play Station, a neke od ostalih su android smartfon, tablet, pametni sat, bežične slušalice, DC viliance original lutke, igrice na daljinsko upravljanje, privesci za ključeve...

Ovakvi rođendanci su izuzetno sadržajni i najpogodniji su za decu stariju od 7 godina, a potpuno omiljeni onima od 12, 14, 16... Naravno, gornje granice nema, pa se često dešava da se roditelji "prime" više nego potomci. Prostor je velik i deca mogu da trčkaraju na sve strane, a kada dođe vreme za tortu, odlaze na sprat, gde se postavlja posluženje koje roditelji donose. Naravno, ukoliko se među gostima zateknu i mlađa deca, osoblje će im pomoći da i oni neometano učestvuju u igrama.


Postoje rođendanski paketi od 1,5 i od 2 sata za rođendane zatvorenog tipa. Svako dete dobija Blender narukvicu, uz koju su mu na raspolaganju sve igre. Poklon svakom gostu je 100 tiketa koje dobija u startu. Mogući su i rođendani otvorenog tipa, gde je isplativo ukoliko dete ili tinejdžer želi da počasti pet, šest drugara. Tada se samo kupuju žetoni za do desetoro dece.

Bitno je naglasiti da je atmosfera prijatna i zdrava, u prostoru se ne puši niti konzumira alkohol, a većina igara je interaktivna te omogućava zajedničko druženje vršnjaka. Takođe, igre veština razvijaju moć brzine i koordinacije kod dece, ali podstiču i takmičarski duh, te ova igraonica nudi mnogo više od uobičajenih.


Sve igre mogu da igraju i odrasli, pa mame i tate na rođendanima često budu vrlo aktivne. Dešava se i da se roditelji međusobno takmiče, a deca navijaju za njih.

Osoblje igraonice čine mladi, nasmejani ljudi koji su u svakom momentu spremni da objasne pravila igara i pripomognu ukoliko je pomoć potrebna.

Zbog svega navedenog, nimalo ne čudi što deca naprosto obožavaju rođendane u “Blenderu” i što se oni dugo prepričavaju! Moglo bi se reći da je na ovom novom i u mnogo čemu inovativnom mestu – smućkana dobra zabava!

Više informacija možete naći na njihovom sajtu, Fejsbuk stranici i Instagram profilu.

Promo tekst

Oceni vest:
11
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan