Izmena režima saobraćaja na trasi maratona u nedelju

Izmena režima saobraćaja na trasi maratona u nedelju

Zbog održavanja Međunarodnog atletskog frtalj maratona u Novom Sadu, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja na trasi trke maratona od Ulice Miloša Bajića, pa dalje: Beogradskim kejom, Kejom žrtava racije i Bulevarom cara Lazara, do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom, javljaju iz Gradske uprave za saobraćaj i puteve.

Privremeno se menjaju trase autobuskih linija, i to: broj 6: Smer Adice-Podbara: saobraća skraćenom trasom do SNP-a, tako da okretanje vrše na terminalu u Šafarikovoj ulici. Smer Podbara-Adice: Polasci iz Centra saobraćaju sa pet minuta kašnjenja iz terminala u ulici Šafarikovoj u odnosu na red vožnje za vreme trajanja izmene. Vreme do sledećeg polaska izdržavaju na terminalu u Šafarikovoj ulici.

Takođe se menjaju trase linija broj 11a i 11b: Smer Železnička stanica–Bolnica–Liman–Železnička stanica: od raskrsnice ulica Bulevar cara Lazara–Stražilovska autobusi saobraćaju levo Stražilovskom ulicom, dalje ulicom Žarka Zrenjanina, levo Bulevarom Mihajla Pupina, pravo ulicama Uspenskom, Jovana Subotića, Temerinskom do ulice Jovana Cvijića gde skreće levo i dalje nastavlja redovnom trasom. Smer Železnička stanica–Liman–Bolnica–Železnička stanica: od raskrsnice Ulica Jovana Cvijića i Temerinske ulice desno ulicama Temerinskom, Jovana Subotića, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, zatim desno Ulicom Žarka Zrenjanina, Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Privremena izmena režima saobraćaja važi za nedelju, 12. jun ove godine, i to od 7. do 12 časova u Ulici Miloša Bajića, od Ulice Dušana Vasiljeva do Beogradskog keja, i od 9 do 11.15 časova na Beogradskom keju, Keju žrtava racije i Bulevaru cara Lazara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan