JKP "Put": Tokom maja radovi na Sajlovu, Adicama i u Veterniku

JKP "Put": Tokom maja radovi na Sajlovu, Adicama i u Veterniku

Proširenje kolovoza, uređenje bankina, priprema podloge za asfaltiranje...

Javno komunalno preduzeće "Put" u drugoj nedelji maja nastavilo je radove na gradilištu na Sajlovu u krugu dvorišta Osnovne škole " Vuk Karadžić“. Ovo je već treći školski objekat od početka građevinske sezone u kojem se rade sanacije saobraćajnih površina. Trenutno se rade pripremni radovi, iskop zemlje na površini starih oštećenih staza koja će se nakon toga asfaltirati.

U Novom Sadu se nastavljaju radovi na još jednom gradilištu na Sajlovu, u Ulici Dragomira Bojanića Gidre, gde se vrše pripremni radovi na kompletnoj zameni podloge i proširenju kolovoza za 1,3 m. Nakon završenih pripremnih radova, izvršiće se asfaltiranje u punoj širini ove ulice u dužini, nešto većoj od 400 m.

Treće gradilište je na Adicama, u Ulici Desanke Maksimović, u delu od Branka Ćopića do Maršala Žukova. Prva faza poslova na izradi sekundarne atmosferske kanalizacije je završena, a sada se nastavljaju radovi na pripremi podloge za asfaltiranje.

U Veterniku su počeli radovi na pripremi kolovoza za asfaltiranje u tri nove ulice nasute tucanikom – Miće Tatića, Sanskoj i Osvajača Veternika. Osim toga, u tom naselju je planirano asfaltiranje u više ulica: Baštenska, Dunavska, Aleksandra Saše Petrovića, Sibinjanin Janka…

Jedna građevinska ekipa je angažovana na uređivanju bankina od struganog asfalta u ulicama u kojima je u prethodnom periodu završeno asfaltiranje, Zorana Radmilovića i Pavla Vujisića.


U okviru Programa redovnog održavanja objekata putne privrede JKP "Put" zaduženo je i za sanacija oštećenja na kolovozima, na osnovu naloga nadležnih organa, policijskih i inspekcijskih.

Trenutno su ekipe angažovane sa ovim zadatkom u Petrovaradinu u Bloku 8, radeći po spisku ulica Mesne zajednice, kao i u ulicama: Hajduk Veljkova, Bulevar Jaše Tomića i Mičurinova, Stevana Hristića i Novosadski put.

Ovi poslovi se, takođe, rade i u naselju Čenej u ulicama: Partizanska, Vuka Karadžića, Relje Savića.

Izvor: JKP "Put"

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija Fruška gora radosne vesti Isključenje struje gradsko groblje servisne informacije almaško groblje sahrane novi sad epk 2021 jkp lisje novosadsko porodilište novorođenčad bez struje sahrane JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje raspored sahrana novi sad opens 2019 groblje lisje Daško i Mlađa Spens servisne informacije novi sad odbojka bez vode Elektrodistribucija Novi Sad bebe havarija na vodovodu elektrovojvodina OK Vojvodina